Frilandsgrise fra Peter & Lene

Som del af vores arbejde med dyrevelfærd i REMA 1000, har vi indgået et unikt samarbejde med Peter Bruun og Lene Conradsen, der til dagligt driver et af de største landbrug for frilandsgrise i Danmark. Alle grisene er opdrættet af Peter og Lene selv, og de to landmænd arbejder ud fra en brændende passion omkring dyrevelfærd og kvalitetsprodukter.

Produkter fra Peter & Lene er alle anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og har den højeste mulige Dyrevelfærdsmærkning, nemlig 3 hjerter. Det er din garanti som kunde for, at dyrene har haft det godt og levet ud fra deres naturlige adfærd.

Som en del af samarbejdet har vi i REMA 1000 forpligtet os til at bruge hele grisen, så intet går til spilde. Derfor kan du finde en masse spændende produkter fra Peter & Lene, som kun kan købes i REMA 1000. Du finder både ferske kødudskæringer samt forarbejdede produkter så som pølser og pålæg.

Se hele sortimentet

Besøg gården i Give

Peter og Lenes gård ligger ved Give, hvor alle deres frilandsgrise er født og opvokset. Alle grisene har adgang til udearealer hele deres liv, og søerne går på græs hele året rundt, ligesom de har hytter på markerne, hvor de kan føde deres smågrise. Alle grisene har masser af plads på udendørsarealer, så de både får motion og frisk luft hver dag, hvilket er med til at give mere velsmagende kød.

Den første lørdag i hver måned kl. 10 er gården åben, så du kan komme på besøg hos Peter & Lene og opleve grisene på markerne. Gårdens adresse er Vorslundevej 55, 7323 Give – i krydset, hvor Vorslunde Kirke ligger, skal du køre ad Skolevej mod Grønbjerg. 200 m nede af vejen, finder du mødestedet. Der er rundvisning på markerne med søerne og smågrisene kl. 10, og derefter er der guidet tur i stalden, der ligger på Høgelundvej 11*.

* Vi gør venligst opmærksom på, at man ved besøg på gården ikke må have opholdt sig i en svinebesætning de sidste 12 timer eller i en besætning med dyr i udlandet indenfor de sidste 48 timer. Dette er af hensyn til risikoen for smittefare.