DBU Fodboldskole

REMA 1000 har siden 2021 været hovedpartner på DBU Fodboldskole. Vi har været med på fodboldskolerne siden 2018, og vi glæder os hvert år til Danmarks største fodboldfest, der primært foregår i skolernes sommerferie. Mere end 220 klubber over hele landet åbner for en masse sjove dage med fodboldtræning og fællesskab for både piger og drenge fra årgang 2007-2017. 

Vi har indgået partnerskabet for at styrke fokus på sundhed - både fysisk og mentalt. Blandt andet derfor er der stort fokus på fællesskab og samvær i den uge, man er på fodboldskolen. 

Derudover er samarbejdet i høj grad også med fokus på ernæring, kost og familieliv. De lokale REMA 1000 købmænd vil spille en aktiv rolle i partnerskabet og bliver tætte samarbejdspartnere til flere af de lokale fodboldskoler. Det betyder, at børnene blandt andet vil få sunde frugtordninger, madpakkeløsninger til fodboldfamilierne og uddannelse af børn og voksne i sundhed. Derudover, har vi samlet masser af opskrifter, som giver god energi til DBU Fodboldskole.

Find opskrifter på fodboldmad her

Vi kan ikke vente til, at vi sammen kan sætte endnu større fokus på vores fælles dagsorden, når sommerens skoler skydes i gang.

Læs mere hos DBU