DBU Fodboldskole

REMA 1000 er i 2021 blevet hovedpartner på DBU Fodboldskole. Vi har været med på fodboldskolerne siden 2018, og vi glæder os hvert år til Danmarks største fodboldfest, der foregår i skolernes sommerferie. Mere end 200 klubber over hele landet åbner for en hel uge med fodboldtræning og fællesskab for både piger og drenge fra årgang 2005-2015. 

Vi har indgået partnerskabet for at styrke fokus på sundhed - både fysisk og mentalt. Blandt andet derfor er der stort fokus på fællesskab og samvær i den uge, man er på fodboldskolen. 

Derudover er samarbejdet i høj grad også med fokus på ernæring, kost og familieliv. De lokale REMA 1000 købmænd vil spille en aktiv rolle i partnerskabet og bliver tætte samarbejdspartnere til flere af de lokale fodboldskoler. Det betyder, at børnene blandt andet vil få sunde frugtordninger, madpakkeløsninger til fodboldfamilierne og uddannelse af børn og voksne i sundhed. 

Vi kan ikke vente til, at vi sammen kan sætte endnu større fokus på vores fælles dagsorden, når sommerens skoler skydes i gang.


Læs mere hos DBU