Frilandsgris fra Peter og Lene & Nielli og Tommy

Som et led i vores arbejde med dyrevelfærd, samarbejder vi med Peter og Lene & Nielli og Tommy, som er blandt Danmarks største producenter af frilandsgrise. Der er tale om to forskellige gårde, men i REMA 1000 har vi valgt at samle alle produkter af frilandsgris under ét navn – nemlig Frilandsgris fra Peter og Lene & Nielli og Tommy. Det skyldes, at gårdene har samme passion og høje standarder for dyrevelfærd. Derfor kan de producere produkter af frilandsgris af allerhøjeste kvalitet.

Forskellen mellem gårdene er, at søerne hos Peter og Lene går ude året rundt, mens de hos Nielli og Tommy bor i stalde med fri adgang til udearealer og frisk luft hele døgnet. Alle produkterne under navnet Frilandsgris fra Peter og Lene & Nielli og Tommy er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og har tre Dyrevelfærdshjerter. Det er din garanti som kunde for, at dyrene har haft det godt og levet ud fra deres naturlige adfærd.

Som en del af samarbejdet har vi i REMA 1000 forpligtet os til at bruge hele grisen, så intet går til spilde. Du kan derfor finde en masse spændende produkter af Frilandsgris fra Peter og Lene & Nielli og Tommy, som kun kan købes i REMA 1000. Du finder både ferske kødudskæringer og forarbejdede produkter såsom pølser og pålæg.

Se hele sortimentet

Besøg frilandsgrisene hos Peter og Lene & Nielli og Tommy

De to gårde, som producerer produkterne med stemplet "Frilandsgris fra Peter og Lene & Nielli og Tommy", ligger nær Give og Viborg i Midtjylland. Selvom frilandsgrisen i REMA 1000 kommer fra to forskellige gårde, lever den op til samme høje standarder for dyrevelfærd. Derfor har frilandsgrisene fra Peter og Lene & Nielli & Tommy fri adgang til frisk luft og åbne vidder året rundt, ligesom de fodres med sundt og naturligt foder. På den måde trives de i deres naturlige omgivelser. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at halekuppere frilandsgrisene, som dermed har krølle på halen hele livet.

Du kan besøge frilandsgrisene hos Peter og Lene eller Nielli og Tommy, hvor du blandt andet kan få en rundvisning på markerne, hvor søerne og smågrisene har deres daglige gang.

Besøg Peter og Lenes frilandsgrise


Hvor
: Vorslundevej 55, 7323 Give (kør fra Vorslunde Kirke mod Grønbjerg. 200 m. efter kirken, kan du parkere ved lågen)
Hvornår: 1. lørdag i februar, juni, august, oktober og december kl. 10.00.
Tilmelding: Send en mail til greensgaard@mail.dk senest tre dage inden besøget. 

Besøg Nielli og Tommys frilandsgrise


Hvor
: Åhusevej 68, 7470 Karup
Hvornår: 1. lørdag i januar, marts, maj, juli, september og november kl. 10.00
Tilmelding: Send en mail til overtorp@overtorp.dk senest tre dage inden besøget. 

Vi glæder os til at vise vores frilandsgrise frem. 

* Vi gør venligst opmærksom på, at man ved besøg på gården ikke må have opholdt sig i en svinebesætning de sidste 12 timer eller i en besætning med dyr i udlandet indenfor de sidste 48 timer. Dette er af hensyn til risikoen for smittefare.