Vi er partner i Fuldkornspartner
skabet

Vi har ca. 90 produkter med fuldkornsmærket i vores faste sortiment.

Meget mere fuldkorn

I REMA 1000 går vi op i din sundhed, og derfor deltager vi som aktiv partner i Fuldkornspartnerskabet, der har til formål at fremme folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Vælg fuldkorn er et af de officielle kostråd.

I en årrække har vi sammen med sundhedsorganisationer, Fødevarestyrelsen og fødevarevirksomheder arbejdet målrettet på at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Hver især bidrager vi med vores styrker og kompetencer. Sammen har vi skabt nogle unikke resultater, som vi ikke havde opnået hver for sig:

”Det er en succes i forhold til, at vi har fået danskerne til at spise mere fuldkorn. På mindre end 10 år, er vi lykkedes med at fordoble danskernes fuldkornsindtag. Jeg kender ikke en eneste forebyggelsesindsats i verden, der har været så succesfuld som dette samarbejde” siger Gitte Laub Hansen projektchef hos Kræftens Bekæmpelse.

Som en del af vores medvirken i Fuldkornspartnerskabet tilbyder vi ca. 90 produkter med fuldkornsmærket i vores faste sortiment, og vi arbejder løbende på at tilføje flere produkter. I din lokale REMA 1000 finder du således en lang række produkter med fuldkornsmærket. Det drejer sig bl.a. om brød, morgenmadsprodukter, fuldkornspasta, knækbrød, mel, brune ris og pizza.

Se online sortiment

Kontaktpersoner:

Kategorichef, Rikke Witting Thomsen

Indkøbs- og marketingdirektør, Anders René Jensen