Kræftens Bekæmpelse

I REMA 1000 har vi valgt at gå aktivt ind i kampen mod kræft som en naturlig del af vores arbejde med samfundsansvar. Som kæde skal vi tage et ansvar for den verden, som vi er en del af.

Vi arbejder meget med at bekæmpe livsstilssygdomme med udgangspunkt i børn og fedme og deraf generelt gøre sunde varer mere tilgængelige – både i butik og på pris, så det er nemmere at vælge sundt og rigtigt.

Men det ændrer ikke ved, at vores livsstil med at spise usundt og for meget har medført øget overvægt i befolkningen, og der er flere livsstilssygdomme, som er blevet fremherskende.

En af dem, som nok rammer flest danskere i dag, og som mange af os har haft tæt inde på livet, er kræft – i forskellige afskygninger.

Det er en forfærdelig sygdom, og vi synes, at vi bør tage et medansvar – som en naturlig del af alt det arbejde, som vi gør i forhold til vores sortiment og produkter, og derfor vil vi gerne gå aktivt ind i kampen mod kræft og hjælpe med at skaffe penge til forskning, forebyggelse og rådgivning.

I REMA 1000 støtter vi en røgfri fremtid. Derfor har vi meldt os ind i partnerskabet Røgfri Fremtid under Kræftens Bekæmpelse.

Vi har valgt at fokusere på Børn, Unge og Kræft

Hvert år rammes 150 børn og 1200 unge af kræft. Hvert år mister 4000 børn en far, mor, bror eller søster til kræften. Når du handler i REMA 1000 kan du være med til at støtte det vigtige arbejde for et liv uden kræft.

Når du køber udvalgte REMA 1000 varer som f.eks. rugbrød, kildevand og bæreposer, bidrager du til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge med kræft tæt inde på livet. Det forekommer umiddelbart som et lille øre-beløb. Sammenlagt bliver det til rigtig mange penge fra REMA 1000 kunderne, som går ubeskåret til forebyggelse, forskning og rådgivning.

Udover varerne i vores faste sortiment tilbyder vi løbende en række spændende partivarer, hvor der også vil gå et beløb til Børn, Unge og Kræft, når du køber produkterne. Hold øje med Kræftens Bekæmpelse logoet på varen - køb og støt den gode og vigtige sag.

REMA 1000 er ikke bare discount - men også discount med holdning. Vi har valgt at tage et medansvar og vores håb er, at vi sammen kan gøre en forskel i kampen mod kræft. Det handler om at gi’ og ikke bare gi’ pokker.

Læs mere hos Kræftens Bekæmpelse