Madskoler

Sunde holdninger til kost og motion er nogle af vores vigtigste fokusområder i REMA 1000. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge lærer om gode fødevarer, og hvordan man tilbereder dem – kombineret med god madhygiejne samt motion. Derfor har REMA 1000 indgået et samarbejde med børne- og ungdomsorganisationen 4H og Landbrug & Fødevarer omkring Madskoler i Danmark.

På Madskoler opnår børn og unge, primært i alderen 8-12 år, viden om madlavning, fødevarer, ernæring, sundhed og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde. Madskoler bliver afholdt i de to første uger af skolernes sommerferie – mandag til fredag i dagtimerne. Ud over de populære Madskoler i sommerferiens afholdes også ’3 dage med Madskoler’ i efterårsferien.

Bag alle Madskoler landet over står en række fantastiske frivillige instruktører. Alle interesserede over 18 år kan blive instruktører på Madskoler. Det vigtigste er, at du har tiden og lysten til at arbejde sammen med andre engagerede frivillige om at skabe en uforglemmelig madoplevelse for børn i alderen 8-12 år. 

Læs mere om Madskoler

Få inspiration til madlavning med børn i køkkenet - prøv kogebogen Madskoler 2023


Madbogen 2023