REMA 1000 SportsCamp og andre tilbud fra Din Camp

I REMA 1000 er vi stolte titelsponsorer på REMA 1000 SportsCamp, som er et professionelt og seriøst tilbud til alle, der har lyst til en oplevelse for livet. Ud over at have det sjovt og dyrke en masse sport, lærer man også en masse om kost og sund livsstil igennem REMA 1000 SportsCamp. 

Sammen med Din Camp er vi også med, når der udbydes andre fantastiske camps i Danmark.

Læs mere om REMA 1000 SportsCamp på dincamp.dk


Din Camp tilbyder følgende typer camps i skolernes sommerferie:


REMA 1000 SportsCamp:

REMA 1000 SportsCamp er for unge mellem 11-15 år. Som deltager på SportsCamp vælger man sin favoritidrætsgren, men prøver også kræfter med en lang række sjove og nye aktiviteter. SportsCamp foregår på nogle af landets bedste idrætsefterskoler, hvor man overnatter fra mandag til lørdag. Som deltager på REMA 1000 SportsCamp vil du møde ind til en uge, hvor venskaber knyttes og oplevelser skabes. Læs mere om REMA 1000 SportsCamp her.


DiabetesCamp:

DiabetesCamp er et tilbud til unge diabetikere mellem 11-15 år om at komme med på vores SportsCamp. Man er altså en del af REMA 1000 SportsCamp sammen med en masse andre jævnaldrende børn og unge – både med og uden diabetes. Vi udvælger hvert år én af vores SportsCamps, hvor vi i samarbejde med Diabetesforeningen inviterer to diabetessygeplejerske med. De to diabetessygeplejersker er en del af instruktørgruppen på campen, og har til opgave at sørge for en tryg camp for diabetesdeltagerne. Læs mere om DiabetesCamp her.

FamilieCamp:

Alle er velkomne på vores FamilieCamp. På FamilieCamp bliver man udfordret i en lang række sjove fysiske aktiviteter – både sammen som familie og hver for sig. Opholdet på FamilieCamp handler om at have det sjovt og skabe nye minder med sin familie og andre glade deltagere. Der vil være aktiviteter hele uden for både børn og voksne. FamilieCamp foregår på en idrætsefterskole fra mandag til lørdag, hvor deltagerne overnatter og spiser. Læs mere om FamilieCamp her.

DayCamp:

DayCamp er for alle drenge og piger mellem 8-13 år, der elsker at blive udfordret i både kendte og nye aktiviteteter. Deltagerne vil blive udfordret i en lang række aktiviteter inden for emnerne: boldspil, slagspil, bevægelse og alternative aktiviteter. DayCamp er fra mandag til fredag hver dag fra kl. 9-16. Læs mere om DayCamp her.

GirlpowerCamp:

Power står for selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. GirlpowerCamp er for alle børn og unge fra 10-16 år, som gerne vil have en masse sjove oplevelser i ferien i selskab med andre piger. Der er fokus på venskaber, sport, kreative udfoldelser og på samme tid styrkelse af eget selvbillede og velvære. Campen blev første gang afholdt i 2008 og siden har vi haft hundredvis af seje piger med på camp. Læs mere om campen her.

LæringsCamp:

”Uden mad og drikke, duer helten ikke”. Det giver god mening, men faktisk også god læring. Derfor støtter Rema 1000 op om LæringsCamps, der gennem aktiv læring og sunde madvaner giver deltagerne de bedste læringsforudsætninger.

En LæringsCamp er for børn og unge, der ønsker et fagligt boost og samtidig en god oplevelse med læring. Med målet om at skabe lyst til læring er der skabt et læringsunivers, hvor sport, spil og leg bruges som redskab til at opnå læring. Det giver deltagerne en tryghed at være i et miljø, som de normalt ikke forbinder med læring, og de mange lærerressourcer gør det muligt at støtte op om den enkelte deltager og sikre både faglige og sociale succesoplevelser.

På LæringsCamp er der også sport og fritid, hvor et hav af skøre og dygtige instruktører finder på sjove aktiviteter, der styrker sammenholdet på campen. Der vil derfor være rig mulighed for at møde nye kammerater og skabe fede minder sammen.

LæringsCamps afholdes i hele sommerferien, både med og uden overnatning og du kan frit vælge mellem: DanskCamp, EngelskCamp, TyskCamp eller MatematikCamp. Alle camps har fokus på læring gennem sport, spil og leg.

SprogCamps:

”Sammen tør vi tale sproget”

På Engelsk- og TyskCamp har vi fokus på det mundtlige og det at turde at tale sproget. Vi arbejder med grammatikken og øger ordforrådet, så vi har en masse at tale ud fra.

MatematikCamps

”Lad os knække koden sammen”

MatematikCamp henvender sig til elever fra 5-9. klasse. På mellemtrinnet har vi fokus på de fire regnearter, brøker og geometri, hvor vi til udskolingselever bygger videre på emnerne fra mellemtrinnet. Dertil tager vi kampen op med ligninger, parenteser og funktioner m.fl.

DanskCamps

”Lad os skille faget ad og samle det sammen igen”

DanskCamp henvender sig til elever fra 5-9. klasse. På mellemtrinnet arbejder vi med stavning, grammatik og læsning, hvor vi til udskoling har mere fokus på skriftlig fremstilling, genrer og tegnsætning.