SportsCamp

I REMA 1000 er vi stolte titelsponsorer på SportsCamp som er et professionelt og seriøst tilbud til alle, der har lyst til en oplevelse for livet. Ud over at have det sjovt og dyrke en masse sport, lærer man også en masse om kost og sund livsstil igennem REMA 1000 SportsCamp.

Læs mere hos REMA 1000 SportsCamp


REMA 1000 SportsCamp tilbyder følgende 4 typer camps i skolernes sommerferie:


SportsCamp:

SportsCamp er for unge mellem 11-15 år. Som deltager på SportsCamp vælger man sin favoritidrætsgren, men prøver også kræfter med en lang række sjove og nye aktiviteter. SportsCamp foregår på nogle af landets bedste idrætsefterskoler, hvor man overnatter fra mandag til lørdag. Som deltager på SportsCamp vil du møde ind til en uge, hvor venskaber knyttes og oplevelser skabes. Læs mere her.

DiabetesCamp:

DiabetesCamp er et tilbud til unge diabetikere mellem 11-15 år om at komme med på vores SportsCamp. Man er altså en del af REMA 1000 SportsCamp sammen med en masse andre jævnaldrende børn og unge – både med og uden diabetes. Vi udvælger hvert år én af vores SportsCamps, hvor vi i samarbejde med Diabetesforeningen inviterer to diabetessygeplejerske med. De to diabetessygeplejersker er en del af instruktørgruppen på campen, og har til opgave at sørge for en tryg camp for diabetesdeltagerne. Læs mere om denne camp her.

FamilieCamp:

Alle er velkomne på vores FamilieCamp. På FamilieCamp bliver man udfordret i en lang række sjove fysiske aktiviteter – både sammen som familie og hver for sig. Opholdet på FamilieCamp handler om at have det sjovt og skabe nye minder med sin familie og andre glade deltagere. Der vil være aktiviteter hele uden for både børn og voksne. FamilieCamp foregår på en idrætsefterskole fra mandag til lørdag, hvor deltagerne overnatter og spiser. Læs mere om FamilieCamp her.

DayCamp:

DayCamp er for alle drenge og piger mellem 8-13 år, der elsker at blive udfordret i både kendte og nye aktiviteteter. Deltagerne vil blive udfordret i en lang række aktiviteter inden for emnerne: boldspil, slagspil, bevægelse og alternative aktiviteter. DayCamp er fra mandag til fredag hver dag fra kl. 9-16. Læs mere her.