Glutenfri

I takt med det stigende antal af fødevareallergikere i Danmark, ser vi det som vores opgave at kunne tilbyde et bredt udvalg af varer uden gluten – både specialprodukter og vores egne REMA 1000 varer. Derfor kan du bl.a. altid finde følgende glutenfri produkter i vores butikker: pasta, brødblandinger, kage, rasp, grovbrød, havregryn, pålæg og pølser.

Se vores online sortiment

Glutenfri magi

I REMA 1000 vil vi gerne samarbejde med folk, der kan bidrage til at gøre hverdagen bedre for vores kunder. Derfor har vi allieret os med Pernille Hovmand, der er kvinden bag bloggen glutenfrimagi.dk.

Glutenfri magi i samarbejde med REMA 1000

Jeg hedder Pernille Hovmand og har siden starten af 2009 lidt af sygdommen cøliaki (glutenintolerance). Det, at leve glutenfrit, gør, at der altid skal tænkes i lidt alternative baner, for at kunne leve et liv fyldt med lækker mad, som ikke smager af afsavn. Da glutenfri mad ofte er rigtig dyrt, er det vigtigt, at hverdagsmaden stadig kan laves på et fornuftigt budget og samtidig være spændende go varieret.

Jeg blogger på www.glutenfrimagi.dk, hvor jeg deler ud af glutenfrie opskrifter samt tips og tricks til at leve et liv med cøliaki. Mit håb med bloggen er at kunne vise at man på trods af cøliaki sagtens kan spise lækre kager og sjov fastfood lige så vel som man kan få en spændende livsstil uden gluten.

Samtidigt har jeg startet et samarbejde med REMA 1000, hvor jeg udvikler spændende opskrifter til deres hjemmeside med videre. Opskrifterne indeholder bl.a. glutenfri produkter, som kan findes i REMA 1000s butikker landet over.

Det er vigtigt at understrege, at jeg hverken er diætist eller uddannet indenfor fødevarer. Jeg er blot en ung pige, som ønsker at dele ud af de erfaringer, som jeg har indsamlet mig.

På bloggen har jeg fokus på, at cøliaki eller glutenintolerance ikke betyder, at det er slut med de gode og lækre madoplevelser her i livet. Jeg håber, du vil kigge ind forbi.

Besøg blog

Glutenfri opskrifter

Det, at leve glutenfrit, gør, at der altid skal tænkes i lidt alternative baner, for at kunne leve et liv fyldt med lækker mad, som ikke smager af afsavn. Da glutenfri mad ofte er dyrere, er det vigtigt, at hverdagsmaden stadig kan laves på et fornuftigt budget og samtidig være spændende og varieret.

Bliv inspireret og se alle vores opskrifter på lækker glutenfri retter, som er udviklet af blogger Pernille fra GlutenfriMagi.dk.

Se opskrifter