Kyllingernes velfærd i fokus

I REMA 1000 ønsker vi at tilbyde vores kunder varer, hvor dyrevelfærden er i fokus. Derfor har vi et samarbejde med danske Rokkedahl Food, som hver dag arbejder for at højne dyrevelfærden i dansk kyllingeopdræt.

Rokkedahls vision er at skabe dyrevelfærd i alle led af landbruget og produktionen. Når man lever i naturen og af naturen, er det vigtigt at sørge for, at dyrene har det godt, og at ressourcerne udnyttes på bedste måde.

Derfor har kyllingerne masser af plads, foderet dyrkes ude på markerne, og halm fra Rokkedahls eget landbrug er med til at varme staldene op. Kyllingerne har fri adgang til vand, grovfoder og enghø til at rode i samt fri adgang til udendørsarealer, hvor kyllingerne kan sandbade og rode efter insekter. Denne tilgang til landbruget gør, at kyllingerne får en naturlig opvækst med masser af fokus på dyrevelfærd.

I tråd med lovgivningen slagtes de fritgående kyllinger, når de er mellem 56-63 dage. 

Se hele sortimentet

Besøg kyllingerne i Nibe

Hos Rokkedahl er kyllinger ikke bare kyllinger, og det kan ses i den måde, de arbejder med dyrene på. Derfor er de også anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Du kan besøge Rokkedahl til Åben Stald i Nibe den første lørdag i hver måned mellem kl. 9.00-11.00. Her kan alle interesserede se og opleve, hvordan kyllingerne har det – både inde og ude. 

Tilmeld dig ved at sende en mail til booking@rokkedahl.dk. Tilmelding skal ske senest tre dage inden den første lørdag i måneden. 

Læs mere hos Rokkedahl