Svanemærket

Vi har over 100 svanemærkede varer i sortiment. Svanemærket er din navigation som forbruger, så du ikke behøver sætte dig ind i produktionsprocesser eller indhold, men blot trygt kan putte varen ned i din kurv.

I REMA 1000 har vi fokus på miljø, og vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at vælge de miljømæssigt bedste produkter, når de handler ind. Derfor bærer flere af vores produkter det grønne Svanemærke, der er en af verdens skrappeste miljøcertificeringer. Toiletpapir, køkkenruller og rengøringsmidler er bare nogle af de produkter, der kan få mærket med svanen.

Målet med Svanemærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Det sker bl.a. ved, at Svanemærket er opmærksom på produktets livscyklus, så eventuelle miljøproblemer under produktets tilblivelse kan blive fjernet eller gjort mindre miljøbelastende. Det gøres for at beskytte både mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Vi er i REMA 1000 rigtig stolte over, at vores avis med tilbud bærer Svanemærket, som den eneste i Danmark. 

For at et produkt kan blive svanemærket, skal det leve op til nogle hårde krav igennem hele produktionsprocessen. Netop fokus på og krav til hele produktets rejse fra start til slut, er unikt for Svanemærket.

Se hele sortimentet

Læs mere hos Svanemærket